«Όραμα» η Πυξίδα της Επιτυχίας

|

Οι άνθρωποι χωρίς όραμα, δεν ξέρουν τι στόχους πρέπει να θέσουν για τον εαυτό τους, ποια κατεύθυνση να ακολουθήσουν ή ποιες ενέργειες πρέπει να κάνουν.

Αντίθετα, οι άνθρωποι που έχουν όραμα είναι εστιασμένοι, αποφασισμένοι, και δημιουργικοί. Το όραμά τους είναι η πυξίδα τους, που ακολουθούν βήμα-βήμα και ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να επιτύχουν.

Έχουν επίγνωση των δυνατοτήτων τους, και των συναρπαστικών ιδεών τους. Μπορούν να δουν, να αγγίξουν και να νιώσουν τις επιτυχίες τους, σαν να τις κρατούν ήδη χέρια τους.

Αυτή η αίσθηση ότι μια ιδέα είναι απτή τους επιτρέπει να συνδεθούν άμεσα με αυτήν. Οι επιτυχημένοι δημιουργούν τέτοιες συνδέσεις (άγκυρες) για να πάρουν εσωτερική δύναμη για να προχωρήσουν.

Όραμα: Το πρώτο βήμα προς την επιτυχία

Όραμα Το πρώτο βήμα προς την επιτυχία

«Το πρώτο βήμα είναι συχνά το πιο δύσκολο κομμάτι στο ταξίδι προς την επιτυχία».

Το όραμά σου πρέπει να αντιπροσωπεύει το απόλυτο επίτευγμα της ζωής σου ή, τουλάχιστον, ένα από αυτά. Το όραμά σου πρέπει να καθορίζει την καθημερινή σου ζωή, έτσι ώστε να την βελτιώσει.

Διαμόρφωσε το όραμά σου για να είναι σύμφωνο με την προσωπικότητά σου και τα προσωπικά σου πλεονεκτήματα. Και μην ξεχνάς ποτέ, ότι το όραμά σου πρέπει να είναι εξαιρετικά ισχυρό.

Δεν ξέρεις τι θα συμβεί μέχρι να ξεκινήσεις, και οι άνθρωποι με γνώμονα τη δράση ξέρουν ότι δεν υπάρχει λανθασμένος τρόπος να ξεκινήσουν. Κάνε το όραμά σου πραγματικότητα. Αποκάλυψε την ιδέα σου στα άτομα που εμπιστεύεσαι και δεσμεύσου μαζί τους για να πετύχεις.

Οι άνθρωποι που στερούνται αυτοπεποίθησης στις δυνατότητες τους, παραμένουν στάσιμοι και αναβλητικοί, είναι σαν να φρενάρουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

«Πάρα πολλοί από εμάς ξοδεύουμε πολύ χρόνο ανησυχώντας για την πιθανή αποτυχία ή την απόρριψη και τα εμπόδια που θα μπορούσαν να παρεμποδίσουν την επιτυχία μας ».

Τι κάνουμε λοιπόν, κάνουμε εικασίες, εικασίες που προκαταβάλουν το μυαλό μας και τότε είναι σαν να χαράζουμε οι ίδιοι μας τον δρόμο της αποτυχία μας.

Πώς να ανακαλύψεις το όραμα σου

Πώς να ανακαλύψεις το όραμα σου

Άλλαξε τρόπο σκέψης, αντί για εικασίες κάνε ερωτήσεις:

  • Ποιο είναι το δικό μου όραμα?
  • Τι θέλω να “χτίσω, να δημιουργήσω, να ολοκληρώσω ή να πραγματοποιήσω”;

Όποιο και αν είναι το όραμά σου, να θυμάσαι ότι είναι ένα πολύτιμο δώρο, ΜΗΝ το χάσεις. Γράψε το όραμά σου σε χαρτί αμέσως, κάντο το ύλη, δώσε του υπόσταση. Κατάγραψε « τους στόχους σου» και να είσαι απολύτως σαφής σε αυτό το στάδιο σχετικά με το τι θέλεις να κάνεις.

Αν δεν ξέρεις πού πηγαίνεις, πώς περιμένεις να φτάσεις εκεί;

Φαντάσου πως μπαίνεις σε ένα ταξί, πως θα ξέρει ο ταξιτζής να σε πάει εκεί που θέλεις, εάν δεν του δώσεις, περιοχή, διεύθυνση, αριθμό.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον δικό σου ταξιτζή, με τον πλοηγό σου, που είναι το μυαλό σου.

Πρόσεξε: Η κίνηση προς πολλές κατευθύνσεις δεν είναι πρόοδος. “Είναι χάος.”

Αυτό που βάζεις σε χαρτί σήμερα μπορεί να είναι μακρινό να μοιάζει ουτοπικό, γι ‘αυτό λάβε υπόψη σου, ότι αυτό είναι μόνο το πρώτο στάδιο της αναζήτησης της επιτυχίας σου .

Όσο λιγότερο περίπλοκο είναι το όραμά σου σε αυτό το σημείο, τόσο το καλύτερο. Αφού γράψεις το όραμά σου, δώσε προτεραιότητα στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να το κάνεις πραγματικότητα.



Vivian magalia
Σχετικά με Vivian Magalia

METAMORFOSIS MENTOR | NLP PERSONAL & EXECUTIVE COACH Όλα όσα χρειάζεσαι είναι μέσα σου! Μαζί μπορούμε να τα ανακαλύψουμε. Περισσότερα >> Metamorphosis Center Vivian Magalia “Κέντρο Συμβουλευτικής Προσωπικής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας! " Σκοπός του κέντρου μας είναι να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους να δημιουργούν λύσεις στα προβλήματα, γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας τον κόσμο των απεριόριστων επιλογών. Συνεδρίες on line και Δια ζώσης! Υπηρεσίες. Συμβουλευτικής! Nlp & Life Coaching! CBT & Κλινικής Υπνοθεραπείας! Σύγχρονης Ψυχοθεραπείας! Διαχείρισης του 'Αγχους και του Στρες! Συμβουλευτική γονέων! Συμβουλευτική ζεύγους! Επαγγελματικός Προσανατολισμός! Ψυχομετρικά Εργαλεία! Διακοπή καπνίσματος! Βελτίωση αυτοεκτίμησης - αυτοεικόνας! Διαχείριση του πένθους και της απώλειας! Αντιμετώπιση διαζυγίου! Διαχείριση Συναισθημάτων Αναβλητικότητα! ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ Group Therapy (ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ) ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ! ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ. https://www.facebook.com/MetamorphosisCenterVivianMagalia/ Κλείσε το ραντεβού σου εδώ: metamorphosicenter@gmail.com ΔΡΙΖΗ 7 ΚΟΖΑΝΗ Τηλ 695 306 4601 - 2641 303044

Σχολιάστε