Life Coaching

LIFE COACHING ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Όλα όσα χρειάζεσαι για να αλλάξεις είναι μέσα σου

Το Life Coaching επικεντρώνεται σε όσα μπορείς να αλλάξεις στο παρόν σου καθορίζοντας το μέλλον σου. Σε βοηθάει να αλλάξεις την καθημερινότητα σου, τον τρόπο που επικοινωνείς και διεκδικείς αυτά που επιθυμείς.

Τι είναι το Life Coaching;

Το Life Coaching είναι μια μέθοδος αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης, που εφαρμόζεται από κάποιον πιστοποιημένο Life Coach στον άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Τι ανάγκη;

 • Να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση.
 • Να αποκτήσει θετική οπτική απέναντι στη ζωή και την καθημερινότητα.
 • Να εξετάσει τις αξίες και τις πεποιθήσεις του και κατά πόσο τον εξυπηρετούν ή του δημιουργούν εμπόδια.
 • Να βελτιώσει την επαγγελλματική και προσωπική του ζωή.
 • Να επικοινωνεί αποτελεσματικότερα.
 • Να διεκδικεί.
birds-freedom-sunset

Personal life coaching

Άλλαξε περιοριστικές πεποιθήσεις

Όλα έχουν να κάνουν με το επίπεδο αυτογνωσίας σου και με την οπτική που αντιμετωπίζεις την αλλαγή:

 • Αλλα-ζώ?
  Ζω την ζωή μου, την απολαμβάνω ή συμβιβάζομαι μέσα από περιοριστικές και παγιωμένες πεποιθήσεις;
 • Άλλα-ζω…
  Διαχωρισμούς του πρέπει από τα θέλω. Το άτομο μπορεί να κατανοήσει και να διαχωρίσει μέσα του τα «πρέπει» από τα «θέλω» του.
 • Αλλάζω…
  Βάζω όρια, διεκδικώ όλα όσα μου αξίζουν, προσαρμόζομαι δημιουργικά και εξελίσσομαι με ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχω, επιφέροντας ισορροπία και γαλήνη στη ζωή μου.

Αποτελέσματα Life Coaching

Οι εσωτερικές συγκρούσεις, οι αμφιβολίες, οι φόβοι, ο θυμός, οι ανασφάλειες μειώνονται, και τη θέση τους παίρνουν η ηρεμία, η σταθερότητα, η αγάπη, η σιγουριά, η πληρότητα.

Με την επίτευξη των στόχων του, ο άνθρωπος αισθάνεται αυτοπεποίθηση, γίνεται πιο επικοινωνιακός, δημιουργικός, παραγωγικός, γεμάτος ενέργεια και αρχίζει να αποδίδει τα μέγιστα και να απολαμβάνει όλα οσα του αξίζουν, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΓΙΑΤΙ COACHING

Αυτογνωσία

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις περιστάσεις της εποχής και τις προκλήσεις της ζωής μας, μπορούμε όμως να αλλάξουμε τον Εαυτό μας, ώστε να μπορεί να υποδέχεται τις αλλαγές και να βγαίνει νικητής.

Αποδοχή αλλαγής

Η αλλαγή είναι αναπόφευκτα ένα καθημερινό γεγονός, εμείς όμως πόσο έτοιμοι είμαστε να την δεχτούμε και να την χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας, να αναπτυχθούμε και να ανθήσουμε μέσα από αυτή;

Μετάβαση

Μέσα σε μια σχέση εμπιστοσύνης και σε ένα ασφαλές περιβάλλον, το coaching μπορεί να διαφωτίσει το άτομο ώστε να αποκαλύψει όλα τα εφόδια που έχει ήδη μέσα του και να ζήσει τη ζωή που επιθυμεί.

life coaching ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & κοστοσ

Loader image

Είναι κοινό μυστικό, οι επιτυχημένοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η σημαντικότερη επένδυση, που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να επενδύσει στον εαυτό του.

Το coaching εστιάζει λύση των προβλημάτων, και όχι στην γενεσιουργό αιτία, για αυτό και τα αποτελέσματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα ανάλογα με την θέληση και την δέσμευση του πελάτη.

Το Coaching δεν είναι θεραπεία, είναι επίγνωση, είναι ανακάλυψη, είναι το μέσον, το όχημα για να κάνεις το ταξίδι. Ένα ταξίδι σε μια αφετηρία και στο χρόνο που εσύ έχεις αποφασίσει να φτάσεις.

Είναι πράγματα μικρά, καθημερινά, που κάνουμε ότι δεν τα βλέπουμε και συσσωρεύονται και τότε τα βρίσκουμε μπροστά μας, δίπλα μας, μέσα μας. Στόχος μας είναι ιδανικά τα αποτελέσματα να είναι λυτρωτικά αλλά και μόνιμα.

Μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης εμπιστοσύνης, εχεμύθειας και ασφαλείας θα είμαι κυριολεκτικά δίπλα σου, να στηρίζω όλες σου τις προσπάθειες, όλες σου τις αποφάσεις, όλες σου τις δράσεις, επειδή αυτές, αυτές και μόνο αυτές θα φέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς, έτσι δεν είναι;

Οι συνεδρίες coaching είναι προπληρωμένες συνεδρίες. Μπορείτε να επωφεληθείτε προαγοράζοντας πακέτο συνεδριών:

 • Μια μεμονωμένη συνεδρία διάρκειας μίας ώρας: 70€
 • Πέντε συνεδρίες διάρκειας 5 ωρών συνολικά: 250€ (κερδίζετε 100€)
 • Δέκα συνεδρίες συνολικής διάρκειας 10 ωρών: 400€ (κερδίζετε 300€)

Στείλτε μου τις απορίες σου συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας παρακάτω και θα χαρώ να τις απαντήσω. Μπορούμε αμέσως μετά να κλείσουμε ένα δωρεάν online ραντεβού γνωριμίας διάρκειας 20 λεπτών.

Είσαι έτοιμος/η για την πρώτη μας γνωριμία;

Leave this field blank