Η Στιγμή της Επίγνωσης

|

Χωρίς την επίγνωση δεν μπορείς να αλλάξεις. Είναι σαν το GPS. Εάν δεν ξέρεις που είσαι, δεν μπορείς να χαράξεις πορεία.

Επίγνωση είναι η αρχή της αυτοπαρατήρησης, της αυτογνωσίας και της σωστή σκέψης με βάθος, κατανόηση και ξεκαθάρισμα.

Η Επίγνωση δεν είναι τίποτα άλλο, από το να δει κάποιος αβίαστα αυτό που συμβαίνει παρατηρώντας το γεγονός.

Η επίγνωση εμπεριέχει όλα μας τα βιώματα και διακρίνεται από αυτά.

Τότε φτάνουμε -αναλογιζόμενοι τη σχέση μας με το χρόνο- να νιώθουμε την ανάγκη να την αναθεωρήσουμε και να τη στηρίξουμε σε καινούργια θεμέλια, αυτά της συνεκτικότητας και της καθαρής επίγνωσης.

Για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζεται να έρθουμε εγγύτερα στην ουσία της ύπαρξης και στην αλήθεια που τη διαπνέει, ότι δηλαδή «είμαστε συνειδητοί, άρα υπάρχουμε».

Η επίγνωση, µε τον ίδιο τρόπο όπως η παρακίνηση, αποτελεί έμμεσο συστατικό το οποίο μπορεί να προσδιοριστεί και ποιες διαδικασίες μπορούν να την παρακινήσουν.

Το υψηλότερο επίπεδο επίγνωσης συνδέεται µε βάση τις προσωπικές εμπειρίες σε σχέση µε τους καθορισμένους στόχους και µε την σπουδαιότητα της επιλογής της συμπεριφοράς.

Το πώς ζεις τη ζωή σου, βρίσκεται σε αναλογία με την επίγνωση που έχεις για την Ζωή σου.

Επίγνωση σημαίνει να είσαι παρών κάθε στιγμή της ζωής σου, να μπορείς να κατανοείς την ποιότητα της και να έχεις εσύ το κλειδί και την κυριαρχία της.



Vivian magalia
Σχετικά με Vivian Magalia

METAMORFOSIS MENTOR | NLP PERSONAL & EXECUTIVE COACH Όλα όσα χρειάζεσαι είναι μέσα σου! Μαζί μπορούμε να τα ανακαλύψουμε. Περισσότερα >> Metamorphosis Center Vivian Magalia “Κέντρο Συμβουλευτικής Προσωπικής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας! " Σκοπός του κέντρου μας είναι να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους να δημιουργούν λύσεις στα προβλήματα, γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας τον κόσμο των απεριόριστων επιλογών. Μαζί με ομάδα μου σε ένα χώρο ασφάλειας, σιγουριάς, ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, μπορείς να ηρεμείς , να χαλαρώνεις, να ξεκουράζεσαι, να κατανοείς, να εκπαιδεύεσαι, να θεραπεύεσαι, να μορφώνεσαι και να μετά-μορφώνεσαι καθώς υλοποιείς τη δύναμη που κρύβεται μέσα σου. Συνεδρίες on line και Δια ζώσης! Υπηρεσίες. Συμβουλευτικής! Nlp & Life Coaching! CBT & Κλινικής Υπνοθεραπείας! Σύγχρονης Ψυχοθεραπείας! Διαχείρισης του 'Αγχους και του Στρες! Συμβουλευτική γονέων! Συμβουλευτική ζεύγους! Επαγγελματικός Προσανατολισμός! Ψυχομετρικά Εργαλεία! Διακοπή καπνίσματος! Βελτίωση αυτοεκτίμησης - αυτοεικόνας! Διαχείριση του πένθους και της απώλειας! Αντιμετώπιση διαζυγίου! Διαχείριση Συναισθημάτων Αναβλητικότητα! ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ Group Therapy (ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ) ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ! ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ -NLP Coaching Πρόγραμμα! -ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! -Απο το Σύμπτωμα στο Τραύμα! -Γίνε ο Θεραπευτής σου! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ. https://www.facebook.com/MetamorphosisCenterVivianMagalia/ Κλείσε το ραντεβού σου εδώ: metamorphosicenter@gmail.com ΔΡΙΖΗ 7 ΚΟΖΑΝΗ Greece Τηλ 695 306 4601 - 2641 303044

Σχολιάστε