Metamorphosis Center Vivian Magalia.

Όταν το Όραμα γίνεται πραγματικότητα!

Η Vivian Magalia είναι ιδρύτρια του Metamorphosis Center Vivian Magalia 

«Κέντρο Συμβουλευτικής, Προσωπικής Ανάπτυξης, Γνωσιακής Συμπεριφορικής Κλινικής Υπνοθεραπείας, Nlp Σύγχρονης Ψυχοθεραπείας και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων» που εδρεύει στη Δρίζη 7 στην Κοζάνη.

Μέσα σε ένα κλίμα ασφάλειας και σιγουριάς, εμπιστοσύνης, κατανόησης και σεβασμού, παρέχονται μια σειρά ποιοτικών υπηρεσιών Συμβουλευτικής Προσωπικής Ανάπτυξης και Σύγχρονης Ψυχοθεραπείας.

Όταν το Όραμα γίνετε πραγματικότητα!

Ενημερωθείτε για τις Υπηρεσίες μας!

https://www.facebook.com/MetamorphosisCenterVivianMagalia/

Δημιούργησε το Metamorphosis Center, ένα χώρο ασφάλειας, σιγουριάς, ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης όπου που μπορεί κάποιος να ηρεμεί, να χαλαρώνει, να ξεκουράζεσαι, να κατανοεί, να εκπαιδεύεσαι, να θεραπεύεσαι να μορφώνεται και να μετά-μορφώνεται καθώς υλοποιεί τη δύναμη που κρύβεται μέσα του.

Αναγνωρίζει τη μοναδικότητα του κάθε άνθρωπου και προσφέρει υποστήριξη στους ανθρώπους, βαθύτερη γνώση και κατανόηση του εαυτού, αποδοχή των εμπειριών αλλά και του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο λειτουργούν, για την επίτευξη των στόχων τους.

Για την Vivian η επιτυχία είναι επιλογή και έχει να κάνει με τον τρόπο που αισθάνεσαι, που σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι προς τον εαυτό σου και τον κόσμο γύρω σου. Πιστεύει ότι μέσα από τη καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα τις καταστάσεις και αποκτάς:

Αυτογνωσία, Αυτοεκτίμηση, Αυτοπεποίθηση!

Νοιάζεται τους ανθρώπους και στόχος της είναι να τους βοηθήσει παρέχοντας τους τεχνικές και εργαλεία, να «σπάσουν» τα υπάρχοντα μοτίβα συμπεριφοράς που φέρνουν τα ίδια αποτελέσματα, που τους κρατάνε πίσω από τα θέλω και να τα αντικαταστήσουν με νέα μοτίβα που θα τους οδηγήσουν σε σωματική και ψυχική υγεία αλλά και εκεί που θέλουν να πάνε, στα θέλω τους, στην επιτυχία, στην ευημερία, στην αφθονία, σε μια καλύτερη ποιότητα Ζωής.

Σκοπός του κέντρου της είναι να εκπαιδεύονται οι άνθρωποι να δημιουργούν λύσεις στα προβλήματα, γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας τον κόσμο των απεριόριστων επιλογών. Ένα από τα πράγματα που αγαπά και την συναρπάζει σε αυτό που κάνει είναι η ευκαιρία να μελετήσει την υπέροχη μοναδικότητα στη συμπεριφορά του κάθε ανθρώπου.

Παντρεύοντας τις γνώσεις, την εμπειρία με την τεχνογνωσία της ως επιχειρηματίας, ακούει αλλά και νιώθει τις ανάγκες των ανθρώπων, τους ενδυναμώνει και τους στηρίζει μέσα από την μοναδικότητα και την διαφορετικότητα τους. Τους βοηθάει να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις εξαιρετικές τους ικανότητες.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ

Η Vivian Magalia  προέρχεται από τον επιχειρηματικό κόσμο και η εργασιακή της εμπειρία ως επιχειρηματίας μετρά 30 χρόνια τώρα. Τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της συμβουλευτικής, της εκπαίδευσης, της ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού, και της σύγχρονης ψυχοθεραπείας.

Ολοκλήρωσε της σπουδές της ως Personal & Executive Coach στην Positivity Global Coaching με τον Άγγελο Δερλόπα, μέσω διαπιστευμένων προγραμμάτων από την Διεθνή Ομοσπονδία Coaching – (International Coach Federation – ICF). Στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης της, ολοκλήρωσε με επιτυχία εξειδικευμένα πιστοποιημένα προγράμματα του ICF:

  • Mentoring Coaching (ICF)
  • Disc Coach (ICF)
  • Business Plan Coaching (ICF)
  • Transaction Analysis in Coach (ICF)
  • ANOSIA Certification (ICF)

Ως ανήσυχο πνεύμα, συνέχισε και συνεχίζει να εκπαιδεύεται και να εξελίσσεται, διδασκόμενη από τους καλυτέρους με στόχο μου την αριστεία. Εκπαιδεύτηκε στην Reframe από την Ισιδώρα Καραδημητρίου και πιστοποιήθηκε ως Master NLP Practitioner από την Association NLP (ANLP).

Έχει εκπαιδευτεί από υψηλού επιπέδου trainer & mentor όπως ο Κωνσταντίνος Βαλαβάνης στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Μοντέρνας Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας όπου είναι κάτοχος του. Advanced Professional Diploma in Therapeutic Clinical Hypnotherapy (TCH) – Cognitive Behavioural Hypnotherapy (CBH).

Στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση της έχει πιστοποιηθεί στην:

  • Αναδρομική Υπνοθεραπεία (Υπνοθεραπεία και Επιστημονικά Τεκμηριωμένη Αναδρομική Θεραπεία (Evidence – Based Regression Clinical Hypnotherapy) (ICP)
  • Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία Ζεύγους και η Αναβάθμιση της με τεχνικές ενσυνειδητότητας και Κλινικής υπνοθεραπείας (Cognitive Behaviour Therapy (CBT) and Cognitive Behaviour Hypnotherapy (CBH) for couples (ICP)
  • Θεωρία Gestalt και η σύνδεσή της με την κλινική υπνοθεραπεία, κορυφαία ψυχοθεραπεία βάθους! (ICP)
  • Certificate of – Assertiveness and Interpersonal Skills (ICP)

Είναι διπλωματούχος του:

  • Personal & Executive Coaching
  • NLP Master of Association NLP (ANLP)
  • Advanced Professional Diploma in Therapeutic
  • Clinical Hypnotherapy (TCH) – Cognitive
  • Behavioural Hypnotherapy (CBH) ICP

Είναι Κάτοχος:

  • International Diploma in sales Management
  • Mini MBA Executive Leadership
  • Program Προπονητικής Ζωής
  • κι έχει εξειδίκευση στο Επιχειρησιακό Coaching

Παράλληλα εκπαιδεύεται στην Συνθετική Συμβουλευτική (Professional Diploma) στο Unity Energetics Institute. Και στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Μοντέρνας Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας.

Είναι επίσης Πιστοποιημένη Εξειδικευμένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, ενταγμένη στο μητρώο Εκπαιδευτικών του ΕΟΠΠΕΠ και εισηγήτρια σεμιναρίων στο Κοινωνικό Ινστιτούτο Ενεργών Πολιτών και σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης.

Λαμβάνει επίσης μέρος σε εκπαιδευτικά και ενημερωτικά προγράμματα προσωπικού, ομάδων και ηγεσίας. Η γνώση είναι δύναμη και η βάση της αξίας της. Έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί σεμινάρια για συνεχή ενημέρωση και ανάπτυξη στην Επικοινωνία, την προσωπική ανάπτυξη, την ψυχολογία, τη θεραπεία τραύματος, και την συμπεριφορά.

Μέσα σε ένα κλίμα ασφάλειας και σιγουριάς, εμπιστοσύνης, κατανόησης και σεβασμού,

παρέχονται μια σειρά ποιοτικών υπηρεσιών συμβουλευτικής και σύγχρονης ψυχοθεραπείας.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ.

https://www.facebook.com/MetamorphosisCenterVivianMagalia

metamorphosicenter@gmail.com

Δρίζη 7 Κοζάνη 2461303044

Το μότο της είναι:

«Όλα όσα χρειάζεσαι είναι μέσα σου… Μαζί μπορούμε να τα ανακαλύψουμε!»